Misha

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2012

6.6.2013
Iloinen Misha ei joutunut odottamaan kauaa, kun kutsu omaan kotiin kävi. Misha asuu nyt Helsingissä.

10.5.2013
Misha lienee yleisin koirannimi Venäjällä, mutta eihän nimi koiraa pahenna! Misha on mitä iloisin pikkuherra, joka rakastaa niin ihmisiä kuin toisia koiriakin.

Misha päätyi Olgan hoiviin, kun sen iäkäs omistaja ei pystynyt enää huolehtimaan pojasta. Nyt Misha elelee parinkymmenen muun koiran kanssa samassa aitauksessa, ja poika näyttää tulevan erinomaisen hyvin toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa.

Myös ihmiset on Mishalle kovasti mieleen: poika haluaa kovasti syliin, se haluaa painautua kainaloon ja päästä vähän nuolaisemaan poskesta. Iloinen Misha on myös varsin eloisa poika: kovin montaa hetkeä Misha ei malta olla aloillaan, vaan aina nähdessään jotain uutta ja mielenkiintoista, on Misha ensimmäisenä tarkastamassa mitä tapahtuu.

Joku onnellinen omistaja saa Mishasta mainion seuralaisen ja lenkkikaverin! Rokotukset ovat pojalla jo kunnossa, joten Misha odottaa vain sopivien kotiehdokkaiden yhteydenottoja.

Viipurin koirat - Misha

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.