Karri

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 10/2011

4.4.2013
Kansainvälinen kodittomien eläinten päivä 4.4.2013 oli Karrille viimeinen päivä kodittomana. Karri sai kodin Helsingistä.

31.1.2013
Ystävällinen ja rauhallinen Karri haluaisi jo kovasti omaan kotiin! Karrista kuoriutuu vielä hieno koirakaveri jollekin, joka uskaltautuu ryhtyä pojan ystäväksi ja huolenpitäjäksi.

Niin se kokonainen vuosi vain vierähti ja Karrikin täytti jo vuoden. Aika on rauhoittanut Karria paljon, eikä poika ole enää samanlainen tohottava viikari kuin nuorempana. Ystävällisyys ei onneksi ole kaikonnut pojasta mihinkään, vaan lempeästi Karri tulee aina meitä vastaan ja kaipailee rapsutuksia.

Rauhallisena poikana Karri tahtoo jäädä vilkkaampien koirien jalkoihin. Karri ei kuitenkaan sellaisessakaan tilanteessa ala äristä, vaan se vain väistyy kauemmaksi. Karri tuleekin hienosti toisten koirien kanssa toimeen sukupuoleen katsomatta.

Koska Karri on kasvanut pennusta asti tarhalla, tulee poika tarvitsemaan monenlaista kouluttamista ja totuttamista uuden elämän alkaessa. Mutta varmasti Karri oppii kaikki tarvittavat taidot, kunhan sille annetaan aikaa ja jaksetaan pitkäpinnaisesti poikaa opettaa.

Viipurin koirat - Karri 16.2.2013

7.4.2012
Karri on todellinen kaunokainen, jos niin on sopivaa pojasta sanoa. Antanette anteeksi, koska todellakin pojassa on kaikki paikallaan. Eikä se ole vain ulkomuodollista, vaan pentu on aivan hurmaava myös luonteeltaan, suorastaan sielukas!

Karrista on kasvanut komea nuorimies, joka suhtautuu ihmisiin ystävällisen innokkaasti ja tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa.

2.1.2011 
Jos kaipaat itsellesi filosofia nojatuoliisi tai ystävää sohvan nurkkaan, lenkkikaveria talviseen iltaan tai korvia kuuntelemaan juttujasi niin iloisia kuin vähän surullisempiakin, on Karri siinä paikallaan! Ihan sohvaperunaksi Karrista kuitenkaan ei ole; pojassa on vilkas puolensa, joka vaatii aktiviteetteja, ettei poika yksin ollessaan muotoile filosofin tuoliaan uusiin muotoihin!  

Karri on nyt noin 3 kk ikäinen ja pojan arvioitu syntymäaika osuu lokakuun alkupuolelle 2011. Näin pojan on vartuttava hetki vielä tarhalla ennen kuin se saa matkata Suomen puolelle. Kun rokotukset ovat kunnossa, voi poika matkustaa omaan kotiin. 

Katso video Karrista:

Viipurin koirat - Karri

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.