Teresa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: n. 60 cm
Syntymäaika: 10/2011

23.12.2013
Teresa löysi kodin Oitista.

15.7.2012
Teresa on rauhallinen ja kiltti tyttö, joka tuntuu pärjäävän hyvin muiden koirien kanssa. Dominoivampaa ja äänekkäämpää asuinkumppania Teresa tuntuu mieluummin väistävän kuin haastavan.
Teresa-tyttö on hämillään elämänmuutoksesta. Muutama viikko sitten Teresan emäntä vei tytön klinikalle. Olihan siellä Viipurin Koirat ry:n avustamana luvattu ilmainen sterilisointi koirille, joiden omistajilla ei ollut leikkaukseen varaa. Teresalla oli ensimmäiset juoksut ja emäntä oli arvellut, että tyttö mahdollisesti on jo tiineenä, kun oli "karkuteilläänkin ollut". Ei arvannut eläinlääkäri, että vaikka emäntä toi Teresan leikkaukseen, ei hän aikonut noutaa tyttöä. Teresa odotteli klinikalla muutamia päiviä, ja eläinlääkäri odotti omistajaa noutamaan koiraa, mutta kun omistajaa ei kuulunut, toi eläinlääkäri Teresan Irinan tarhalle.

Teresa on toipunut leikkauksesta ja emäntänsä hylkäämisestä ja loikoilee auringon lämmittämässä häkissään tyytyväisenä. Teresa on rauhallinen ja kiltti, nyt noin 9 kk:n ikäinen tyttö, joka tuntuu pärjäävän hyvin muiden koirien kanssa. Dominoivampaa ja äänekkäämpää asuinkumppania Teresa tuntuu mieluummin väistävän kuin haastavan. Ihmisten luo Teresa tulee uteliaana ja ottaa ystävällisesti tarjotut namit kädestä.

Teresa on valmis matkaamaan uuteen ja tällä kertaa pysyvään kotiin, kun sellaisen olemme tytölle löytäneet.

Katso video Teresasta:

Viipurin koirat - Teresa 16.12.2012

Viipurin koirat - Teresa

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.