Lol

Sukupuoli: uros
Koko: n. 45 cm
Syntymäaika: 6/2012

11.2.2013
Lol sai kodin Jokioisista.

17.1.2012
Lol pääsi Suomeen turvaan ja jatkaa nyt kodin etsimistä Porvoossa olevasta hoitopaikastaan.

22.12.2012
Pikkuinen Lol on jäänyt ikätovereitaan pienemmäksi. Ulkoisesti se muistuttaa paljon tuttua suomenpystykorvaa.

Lol ei pärjää tarhalla kovin hyvin, sillä isommat koirat tykkäävät komennella sitä. Lolin toiveissa olisikin jättää tarha taakseen ja muuttaa loppuelämäkseen mukavaan, koirasta haaveilevaan kotiin.

Lol saattaa jonkin verran haukkua, kuten pystykorvan toki kuuluukin.

Viipurin koirat - Lol 16.12.2012

11.9.2012
Lol on pieni, herkkä poika, joka nautti alkukesästä venäläisellä mökkialueella. Lol sai paljon osakseen huomiota ja rakkautta, mutta auringon lämmön hiivuttua, perhe pakkasi kapsekkinsa ja huristeli kaupunkiin.

Lol on noin neljän kuukauden ikäinen, hurmaava pieni miehen alku! Korvat tomerasti pystyssä se seuraa mitä ympärillä tapahtuu. Lol ei aristele ihmisiä vähääkään, vaan tulee uteliaana tutustumaan, ottaa kädestä nameja, ja poikaa seuratessa sydän melkein tukahtuu, kun se on niin silminnähden onnellinen saamastaan pienestä huomion murusesta.

Lol ilmeisesti kesän alussa otettiin perheeseen, mutta syksyn alkaessa se sai jäädä mökkialueelle ajatuksella kyllä se pärjää ja jos ei, niin so what!? Lol on kokemastaan huolimatta luottavainen, ja tapa, jolla se meitä ihmisiä seuraa, kertoo, ettei sillä ainakaan tässä vaiheessa näyttäisi olevan isompaa traumaa heitteille jätöstä. Lol etsii kuitenkin sitä omaa kotia, ja toivomme sen löytyvän pian niin, että Lol saisi unohtaa huonot kokemuksensa ja jatkaa pienen koirapojan elämää, nauttien ihan täysillä.

Katso video Lolista:

Viipurin koirat - Lol

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.