Taika

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2013

12.9.2013
Taika adoptoitiin Pukkilaan.

29.6.2013
Ensitapaamisella Taika vaikuttaa oikein ystävälliseltä ja rauhalliselta tytöltä, joka nauttii rapsutuksista vatsa kohti taivasta.

Taika yrittää muiden pentujen tavoin pysytellä varjossa kuumana päivänä, mutta tulee kuitenkin uteliaasti tervehtimään meitä. Se nauttii rapsutuksista niin paljon, että kellahtaa letkeästi maahan makaamaan ja leikkimään kanssani. Koirien saadessa herkkuja, pitää Taika kyllä topakasti puolensa eikä ole vaaraa, että tyttö jäisi ilman makupaloja.

Taikasta kasvanee vähintään keskikokoinen koira, ja sille etsitään kotia, missä ollaan valmiita liikkumaan ja järjestämään koiralle kaikenlaista mielenkiintoista puuhaa. Tulevan kodin on myös hyvä valmistautua siihen, että nyt rauhalliselta vaikuttavasta nuoresta neidosta puhkeaa energinen teini, joka tarvitsee koulutusta ja tapakasvatusta.

Oikean kodin löydyttyä on Taika valmis matkaamaan Suomeen samantien!

Viipurin koirat - Pinja & Taika

Viipurin koirat - Taika

13.6.2013
Iloinen isokorva Taika odottaa omaa kotia. Voisiko tässä olla juuri sinulle se oikea koira?

Taika on vasta hiljattain päätynyt tarhalle. Tyttöä kehutaan mukavaksi ja hyvätapaiseksi, ja lisätietoja tästä kivannäköisestä nuoresta neitosesta tulee pian!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.