Laila

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

2.11.2013
Laila muutti omaan kotiin.

21.10.2013
Kiltti Laila pääsi Suomeen kotihoitoon, sillä se oli joutunut tarhalla toisen koiran puremaksi. Tyttö on toipunut hyvin ja valmis muuttamaan uuteen kotiin!

Laila ja siskonsa Ilona joutuivat Irinan tarhalle syyskuussa. Molemmilla tytöillä oli kuitenkin heti epäonnea matkassa, ja loukkaantumisen vuoksi järjestimme Lailalle kotihoitopaikan Suomesta.

Kotihoitaja kertoo tytöstä näin:

"Laila on erittäin kiltti tyttöpentu. Laila rakastaa rapsutuksia ja nauttii onnellisena paijauksesta. Iloinen pentu on kovasti reipastunut päästyään tarhaoloista kotihoitoon ja  ulkoilun jälkeen lelut saavat kyytiä! Laila suhtautuu uusiin ihmisiin aluksi hieman varoen, mutta rauhallisen tutustumisen jälkeen tyttö antautuu siliteltäväksi. Perusvireeltään Laila on rauhallinen koira. Kovan miellyttämishalunsa vuoksi tämä tyttö ei pienestä hermostu ja antaa ihmisten vaikkapa tutkia hampaita kaikessa rauhassa.

Laila pääsi Viipurin tarhalta kotihoitoon kyljessä olleen puremahaavan vuoksi. Haavasta ja nuoresta iästä johtuen selviytyminen tarhan kovissa oloissa ja purevassa talvipakkasessa olisi ollut epävarmaa. Kotihoidossa haava on jo hyvin parantunut ja hyväkuntoinen pentu on valmis lopulliseen kotiin! Laila odottaa uutta perhettä Helsingissä ja ottaa mielellään vastaan vieraita."

Huom. Lailan yhteyshenkilönä toimii Laura, laura.viipurinkoirat(a)gmail.com.Täytäthän adoptiohakemuksen ennen yhteydenottoa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.