Meggi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

17.10.2013
Meggi adoptoitiin Vantaalle.

15.9.2013
Meggi on hyvin ihmisrakas, iloinen ja suloinen tyttö. Voisipa melkein sanoa, että täydellistä kotikoira-ainesta!

Kotihoitaja toi Meggin takaisin tarhalle, kun tyttö oli vahvistunut ja alkoi näyttää siltä, että se pärjää hyvin muiden pentujen joukossa. Ja niin Meggi pärjääkin: iloisesti se touhottaa muiden pentujen mukana ja on ihan varmasti ensimmäisenä hyppimässä päin, kun herkkuja tai rapsutuksia on jaossa.

Meggi on varsin ohutturkkinen tyttö, joten todella kovasti toivomme, että Meggi pääsisi oman kodin lämpöön ennen kuin ilmat alkavat kylmetä. Oman kodin löytymisen ei pitäisi olla ainakaan luonteesta kiinni, sillä Meggi on hyvin valloittava tyttönen!

Viipurin koirat - Meggi

1.9.2013
Iloista ja ihmisrakasta Meggiä onnisti, sillä tyttö pääsi tarhalta kotihoitoon Viipurissa. Mutta oma koti Suomesta on silti tytön haaveissa!

Meggi hylättiin pienenä pentuna Irinan tarhalle. Paikallinen eläinsuojelija halusi kuitenkin auttaa Meggiä, ja hän otti pennun kotiinsa voimistumaan ja opettelemaan elämää ihmisten seurassa.

Nyt Meggi olisi aivan valmis muuttamaan omaan kotiin Suomeen. Kotihoitaja kertoo Meggin olevan mukava ja ihmisrakas tyttö, joten toivottavasti tyttöä onnistaisi jo pian oman kodin kanssa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.