Veikka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

27.12.2013
Veikka löysi kodin Turusta.

5.12.2013
Veikka-poika pääsi Suomeen kotihoitoon! Veikka odottelee kotiehdokkaita Espoossa.

10.10.2013
Suloinen Veikka vielä vähän tuumailee, mitkä ovat tarhavieraiden aikeet, mutta kiltisti antaa ottaa itsensä syliin ja silitettäväksi kuvaustuokiota varten.

Veikka on kovin hellyyttävä ilmestys isot luppakorvat maahan sojottaen! Pojan taustasta meillä ei ole tarkempaa tietoa, mutta niin on vain Veikankin tie Irinan tarhalle vienyt muiden hylättyjen pentujen joukkoon. Veikka vaikuttaa rauhalliselta pennulta, joka viettää aikaa tarhavieraiden paikalla ollessa mieluummin sisällä pentutalossa kuin ulkona tarhassa.

Veikka kaipaa omistajaa, joka ohjaa ja opastaa poikaa uusissa asioissa rauhallisella ja ymmärtäväisellä otteella. Oman kodin löytymisen myötä tämäkin poika varmasti piristyy ja saa lisää iloa ja energiaa. Reippaat ulkoilut ja muu puuhailu olisi varmasti Veikan mieleen, jotta ylimääräinen energia saisi purkautua toivotulla tavalla.

Veikka haluaisi jo kovasti päästä omaan kotiin tulevan talven tieltä, joten jos kodissasi olisi ylimääräinen aukko uudelle perheenjäsenelle, olisi Veikka valmis muuttamaan samantien!

Viipurin koirat - Veikka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.