Petteri

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

15.11.2013
Petteri sai kodin Hyvinkäältä.

7.10.2013
Suloinen pikku-Petteri on kovin valloittava nuori miehen alku. Petteri unelmoi pääsevänsä pian omaan lämpöiseen kotiin ettei sen tarvitsisi kasvaa isoksi pojaksi tarhalla.

Ensitapaamisella Petteri vaikuttaa rauhalliselta pennulta. Uteliaana se tutkailee mitä ympärillä tapahtuu ja tarkkailee kiinnostuneen oloisena meitä. Petteri ei ole ensimmäisenä hyppimässä tarhavieraita vasten vaan antaa kiltisti innokkaammille pennuille tilaa.

Petteristä kuoriutuu varmasti kotiin päästyään iloinen ja energinen vilperi, ja kasvaakseen hyväkäytöksiseksi pojaksi, tarvitsee Petteri sopivissa määrissä tapakasvatusta, liikuntaa ja muuta mielekästä puuhaa. Pieni sydämenmurskaaja odottaa löytävänsä kodin, joka jaksaa pojan kanssa niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

Viipurin koirat - Petteri

Viipurin koirat - Petteri

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.