Zulia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2007

25.7.2013
Zulia sai kodin Keravalta lyhyen kotihoitojakson jälkeen.

17.7.2013
Eloisa ja ihmisrakas Zulia kokeilee nyt onneaan löytää oma koti Suomesta käsin. Zulia on kotihoidossa Vihdissä.

Zulian yhteyshenkilönä toimii Noora.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

13.4.2013
Zulia on aikaisemmassa elämässään kokenut kovia. Olga kertoo, että koiraa on selvästi kohdeltu ikävästi.

Zulia rakastaa ihmisiä ihan hirmuisesti, mutta taustansa vuoksi se myös pelästyy helposti. Zuliaa pelottavat erityisesti kepit ja huitominen. Zulia etsiikin kotia paikasta, jossa se ei enää joudu pelkäämään vaan sitä hoidetaan hellästi. Vilkkaaseen lapsiperheeseen Zuliaa ei varmuuden vuoksi luovuteta. Perusluonteeltaan se ei kuitenkaan ole arka, vaan suhtautuu tarhavieraisiin iloisesti ja pyörii ihastuneena jaloissamme.

Viipurin koirat - Zulia

16.8.2012
Zulia on rauhallinen ja ystävällinen tyttö, joka oli löytynyt neljän pienen pentunsa kanssa.

Zulia pentuineen oli hylätty Olgan aidan taakse. Sora vain oli ropissut aitaan, kun tuntematon kuski oli kaasuttanut kiireesti karkuun. Olga korjasi kodittoman koiraperheen suojiinsa, jotta ne saisivat mahdollisuuden parempaan elämään.

Zulia on ollut erinomaisen hyvä ja pitkämielinen emo neljälle vilkkaalle pennulleen Godalle, Goshalle, Gadille ja Glashalle. Nyt pentujen on jo aika lentää maailmalle, ja Zulia-emokin pääsee etsimään omaa kotia. Sen luulisi tälle pienelle ja herttaiselle tytölle löytyvän helposti.

Zulia tulee sopuisasti toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Vaikka Zuliasta löytyy selvästi terrierin sukua, on sen perusluonne varsin rauhallinen. Toki saattaa olla, että kotioloissa Zuliasta alkaa löytyä myös enemmän terrierimäisiä piirteitä.

Zulia osaa jäädä rauhassa kotiin, ja hihnassa kulkeminenkin on tytölle tuttua puuhaa. Zulialta puuttuu vain se oma koti, johon tyttö voisi muuttaa vaikka saman tien.

Katso video Zuliasta:

Viipurin koirat - Zulia

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.