Gadi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 25.5.2012

2.10.2012
Gadi sai kodin!

27.8.2012
Olga sai kesän korvella tarhansa portin taakse venäläisittäin normaalin lähetyksen. Torvea soittavin tervehdyksin poistui Skoda paikalta, mutta jätti jälkeensä laatikon, joka sisälsi emon ja neljä suloista pentua.

Ei auttanut Olgan muu kuin köörätä jo muutenkin täyteen tupaan viisi uutukaista tulokasta. Nyt viisikko etsii kotia.

Gadi on mainio pieni partasuu. Tässä tytössä on annos filosofia ja toinen mahdottoman rauhallista harkitsevaisuutta. Mutta sitten on vielä se kolmas annos, joka on kaikista suurin ja sisältää valtavan paljon leikkimielisyyttä ja ilkikurisuutta, mutta pelkästään hyvällä. Gadi on herkkä tyttö, joka ansaitsisi saada kodin saman tien. On hyvin surullista nähdä kuinka pikkuruinen tyttö jää istua nököttämään ja katselemaan peräämme kuin anellen pääsevänsä oman ihmisensä mukaan. Tytön emo on rauhallinen terrierisekoitus Zulia.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin muutaman viikon kuluessa, joten ovat nyt varattavissa maailman valloitusta varten. Luethan huolella adoptio-ohjeemme, jos kiinnostuit pikkuneidistä.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.