Hektor

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2011

8.9.2012
Hektor pääsi muuttamaan omaan kotiin!

4.3.2012
Hektor on reipastunut tarhalla selvästi, eikä poika enää ujostele vieraitakaan ihmisiä. Hektor on kiva, iloinen pentu, joka vain odottaa, että kutsu omaan kotiin kävisi!

Hektor mennä touhottaa pentujoukossa reippaasti ja tulee nykyisin myös etujoukossa tervehtimään vieraita. Onneksi pojalle on käynyt niinpäin, että se on pelkästään reipastunut tarhalla ollessaan. Mitä pikemmin poika pääsisi omaan kotiin asti, sitä varmempaa olisi, ettei reipastuminen loppuisi.

1.2.2012
Jälleen kerran Irina hälytettiin hakemaan yksinäistä koiranpentua Viipurin keskustasta. Siellä häntä odotteli Hektor, pieni hylätty poikarukka.

Hektor osaa ottaa ilon irti elämästä hylkäämisestä huolimatta. Riittäähän pojalla riehumiskavereita tarhalla vaikka kuinka. Hektor mennä touhottaa porukassa iloisesti. Tarhalla vieraileviin kävijöihin Hektor suhtautuu hieman ujostellen, joten poika kaipaisi pian kotiin, jossa se pääsisi reipastumaan. Pakkanen ja viima ovat arkipäivää Viipurissakin, joten seurasta huolimatta tarhaelämä on varsinkin pienille pennuille rankkaa.

Siksi Hektor toivookin kovasti, että joku ihastuisi siihen ja tarjoaisi matkalipun Suomeen. Hektor on mukava pentu, joka kaipaa yhtä mukavaa kotia. Mitään mahdottomia vaatimuksia poika ei tulevalle omistajalleen aseta: tärkeintä on halu tarjota pojalle onnellinen loppuelämä seuraaviksi yli kymmeneksi vuodeksi.

Hektorin arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Iloinen poika on valmis muuttamaan Suomeen vaikka heti.

Katso video Hektorista:

Viipurin koirat - Hektor

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.