Eva

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: n. 45 cm
Syntymäaika: 2010

27.6.2012
Eva ei ole enää koditon!

17.4.2012
Iloinen ja ystävällinen Eva tulee toimeen loistavasti niin koirien, kissojen kuin kaikkien ihmistenkin kanssa. Vain se oma koti puuttuu! Eva oli jätetty Olgan kodin ulkopuolelle kylmänä helmikuisena päivänä. Vaikka Eva ei ihan ohutturkkinen olekaan, oli tyttö raukka palellut portin takana kovasti täristen. Olga avasi portin ja Eva kipitti aitojen sisäpuolelle iloisesti. Kun kukaan ei tuntunut tyttöä kaipaavan, jäi se Olgan luo etsimään uutta kotia.

Eva on erittäin sosiaalinen ja ystävällinen tyttö, joka on aina kaikkien kaveri. Vieraat ihmiset sen kummemmin kuin koirat tai kissatkaan eivät saa Evaa hämmentymään, vaan tyttö menee aina iloisesti häntä heiluen tervehtimään kaikkia.

Eva osaa myös jäädä rauhallisesti kotiin odottamaan, kun Olga lähtee töihin. Ja onpa tyttö harjoitellut hihnassa kävelemistäkin niin ahkerasti, että sekin sujuu kuin vanhalta tekijältä. Eva etsiikin omistajaa, joka pitää niin reippaasta lenkkeilystä kuin muustakin ajanvietosta koiran kanssa. Pelkäksi kainalonlämmittäjäksi ei aktiivisesta Evasta ole, vaikka toki välillä Evakin haluaa vain painautua omistajansa viereen sohvalle, huokaista syvään ja vaipua näkemään onnellisen koiran unia.

Evan arvioidaan olevan nyt noin 2-vuotias. Tyttö voi muuttaa Suomeen vaikka heti!

Katso video Evasta:

Viipurin koirat - Eva

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.