Chuk

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 28.5.012

4.10.2012
Chuk adoptoitiin Suomeen.

28.8.2012
Hurmaava partanaama Chuk on huoleton velikulta. Pian toivoisi pojan tien kuitenkin käyvän omaan kotiin!

Chuk ja sen sisarukset Chip, Chunga ja Changa näkivät maailman Olgan luona toukokuun lopussa. Pentujen emo Belkia oli hylätty aivan viimeisillään mittailemaan Viipurin katuja, mutta onneksi Olga kuuli pienestä yksinäisestä koirarouvasta ja pelasti sen luokseen synnyttämään ja kasvattamaan pennut.

Nyt sisarukset alkavat olla siinä iässä, että omien tassujen koetteleminen maailmalla alkaa olla ajankohtaista. Mitä pikemmin, sen parempi, sillä tarha ei koskaan ole paras paikka pennulle varttua nuoreksi koiraksi. Pentujen emo Belkia on hieman jackrusselinterrieriä muistuttava ystävällinen ja rauhallinen tyttö, joten näistäkään vilistäjistä tuskin kasvaa ihan valtavia jättiläisiä, vaikka russelia vähän isommiksi voivatkin venähtää.

Chuk on iloinen ja vauhdikas poika, joka sisarustensa tavoin ihan vähän tuumailee vieraita ihmisiä tavatessaan, että ketäs tänne nyt on eksynyt. Mutta se ei kestä kauaa, ja mitä nopeammin Chuk pääsisi omaan kotiin, sitä nopeammin se myös unohtaisi kaikenlaiset ujostelut.

Chukin sukupuussa on hyvin todennäköisesti terrieriä, joten uuden omistajan on oltava sellainen, joka jaksaa tarjota todennäköisesti aktiiviseksi nuorukaiseksi varttuvalle Chukille riittävästi terrierimäistä tekemistä. Chuk-poika voisi matkustaa Suomeen jo varsin pian eli noin syys-lokakuun vaihteessa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.