Ptichka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (alle 35 cm)
Syntymäaika: 2010

1.11.2012
"Terveiset Lehmosta! Titska tuli meille 20 pvä syyskuuta ja vastassa oli Mirkku ja Karim. Vastaanotto pienen ihmettelyn jälkeen oli erinomainen.

Alusta asti nämä kaverukset ovat tehneet tiimin. Mirkku on äidillinen ja Karim isällinen pikku Titskaa kohtaan. Iso Karim ottaa pikku Titskan hellästi jalkojensa väliin ja paijailee. Joskus Leikki menee aika rajuksi ja jos Titska älähtää niin Mirkku puuttuu asiaan ja ottaa Karimia korvasta ja tilanne rauhoittuu. Kaikki kolme kaverusta kovia vahdin pitäjiä. Titska on vieraillut 2 kertaa palvelutalossa ja vanhukset ovat ottaneet hänet erittäin lämpimästi vastaan. Hoitajatkin sanoivat että Titskaan ei kukaan voi olla rakastumatta. Olen tosi kiitollinen että olen saanut 2 ihanaa koiraa Viipurinkoirista Mirkun kaveriksi.

Syysterveisin Mirkku, Karim, Pikku-Titska ja Sirpa"

22.9.2012
Kaunis Ptichka-lintunen on adoptoitu.

16.8.2012
Ptichka on sievä ja suloinen tyttö, kerrassaan aikamoinen primadonna. Ptichka rakastaa ihmisiä ja tulee hienosti toimeen niin koirien kuin kissojenkin kanssa.

Ptichka tarkoittaa suomeksi lintua, ja se nimi kuvaa tätä tyttöä paremmin kuin hyvin. Ptichka on siro ja niin kevyt tyttö, että sen voisi kuvitella liitelevän eteenpäin. Mikään lelukoira Ptichka ei silti ole, vaan aktiivinen ja eläväinen nuori tyttö.

Toki Ptichkasta löytyy pikkukoiran vikaakin: se rakastaa istua sylissä, saahan siinä kaiken huomion ja silitykset vain itselleen. Pelkkä sylikoiran elämä ei kuitenkaan ole Ptichkan haaveissa, vaan tyttö tulee kaipaamaan kunnon lenkkeilyä ja muuta koiramaista puuhaa.

Ptichkan rokotukset ovat hoidossa, joten uusi elämä Suomessa voisi tytön puolesta alkaa vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.