Blanco

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

26.10.2012
Blanco adoptoitiin Suomeen.

5.10.2012
Blanco on niin kovin komea, reipas ja hyväntuulinen poika. Tämän pojan seurassa ei tule tylsää!

Blanco oli jätetty paikalliselle eläinklinikalle lopetettavaksi. Omistaja tosin ei olisi ollut valmis maksamaan edes sitä viimeistä piikkiä, mutta onneksi eläinlääkärikään ei halunnut reipasta ja hyväkuntoista pentua laittaa nukkumaan. Niinpä lopetuspiikki muuttui rokotuspiikiksi ja päivän päätteksi Blanco sai kyydin Irinan tarhalle.

Blancoa hyväntuulisempaa pentua saa etsiä! Aurinkoisella asenteella varustettu nuorukainen tuntuu ilahtuvan ihan kaikesta mitä tapahtuu: on se sitten uusi lelu pentuaitauksessa, leikkiin hakeva kaveri tai aitaukseen astuva ihminen, aina Blanco ratkeaa riemusta ja hyppien ja pomppien on mukana menossa. Kovin valloittava pentu siis!

Blanco kaipailee kotia, jossa jaksetaan nuorta, reipasta poikaa myös siinä vaiheessa, kun se ei enää olekaan niin suloinen pikkupentu. Ja siinä vaiheessa, kun sohvan kulmat on järsitty, pöydille kiipeilty ja lempikirjat palasteltu. Sen verran tässä pojassa piisaa energiaa, että monenlaiseen touhuun saa Blancon kanssa varautua. Mutta kaiken työn Blanco varmasti palkitsee iloisella asenteellaan!

Blancon arvioidaan syntyneen kesäkuun puolessa välissä ja poika voisi reissata Suomeen lokakuun puolen välin jälkeen.

Katso video Blancosta:

Viipurin koirat - Pentuja 6.10.2012

Viipurin koirat - Blanco

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.