Kamu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

7.7.2012
Kamu on utelias ja suloinen pikkunassikka. Musta nenä vipattaen Kamu tulee heti tutkimaan taskut, jos vaikka joku herkku liikenisi sieltä pojalle.

Kamu oli jätetty paikalliselle eläinklinikalle, kun Kamun emän omistanut mies ei jaksanut etsiä pojalle omaa kotia. Kamun sisaruksille sellaiset olivat löytyneet, mutta Kamun kohdalla onni sitten kääntyi. Mitään vikaa Kamussa ei kuitenkaan ole, päinvastoin: Kamu on ystävällinen ja luottavainen pentu, joka pitää kovasti silityksistä ja sylissä köllöttelystä.

Kamun päivät kuluvat nyt muiden pentujen kanssa painiessa, auringossa kelliessä ja helteen yllättäessä vesiammeessa läträtessä. Vielä pojan päivät ovat kovin huolettomia, mutta mitä nuorempana Kamu pääsisi pois tarhalta, sitä sujuvammin sopeutuminen uuteen kotiin käy.

Kamu on valmis muuttamaan Suomeen jo pian, kunhan se vielä pienen hetken odottaa rokotusten voimaanastumista.

Katso video Kamusta:

Viipurin koirat - Kamu

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.