Albina

Sukupuoli: narttu
Koko: n. 40-45 cm
Syntymäaika: 2007

26.10.2012
Albina adoptoitiin Suomeen.

11.9.2012
Albina on erittäin kiltti, nöyräkin ja toki näin tarhalla on oltavakin, kun joutuu yhtäkkiä taistelemaan jokaisesta leivän murustaan.

Albina asusteli vielä kesän alussa Viipurissa sotilasalueella. Tyttö oli sotilaiden lemmikkinä, joku kävi ohi mennessään rapsuttamassa tyttöä, joku taas heitti sille välillä leivän känttyä ja keittiössä työskentelevät naiset kuljettivat sille ruoan loppuja. Kesän lopussa kuitenkin sotilaat vaihtoivat paikkaa, eikä Albinallakaan elämä ollut entisellään. Se pyöräytti sotilasalueelle neljä potraa pentua!  Onneksi Irinan tarhalle oli alueelta aikaisemmin koiria tuotu ja näin ollen Albinankin tie kulki tarhalle.

Albinan pennut ovat pian myös luovutusikäisiä ja Albina voi alkaa hakea omaa kotia, jossa saisi elää loppuelämänsä onnellisen koiran elämää.

Albina on erittäin kiltti, nöyräkin ja toki näin tarhalla on oltavakin, kun joutuu yhtäkkiä taistelemaan jokaisesta leivän murustaan. Silti Albina ei ajaudu korien välisiin kahakoihin. Se enemmänkin seurailee sivulta. Se ei myöskään hauku, ei metelöi.

Albinalla on persoonallinen aaltomainen turkki, joka varmasti rakastaisi tulla harjatuksi. Albina etsii kotia, jossa rakastettaisiin ehdoitta tätä koiraa, joka aivan liian pitkään on joutunut elämään ilman ihmistä, jolta saisi jakamatonta huomiota ja kuppinsa säännöllisesti täyteen herkullista murkinaa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.