Hippu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 08/2011

9.12.2011
Hippu-hippulainen on kaunis, puolipitkäkarvainen tyttöpentu. Hippu ei ole suinpäin ensimmäisenä pentutaloon tulijoiden sylissä, mutta ei se mikään arkajalkakaan ole.

Hippu suhtautuu asioihin ylipäätään kohtuullisen rauhallisesti, vaikka sen alta tuleekin varmasti usein löytymään myös se riehakkaampi puoli. Hippu asustaa nyt useiden muiden pentujen joukossa, joten koirien väliset sosiaaliset taidot pääsevät hioutumaan siellä temmeltäessä sopivasti. Hipun mieleen olisikin varmasti toinen, leikkisä koira uudessa kodissa, mutta mikään edellytys se ei ole. Sopeutuvaisena tyttönä Hippu oppii varmasti elämään myös talon ainoana koirana.

Hipun uskoisi sopivan monenlaiseen kotiin: maalle tai kaupunkiin, eipä sillä ole niin merkitystä. Tärkeämpää on, että uusi omistaja on valmis sitoutumaan parhaimmillaan 15 vuoden yhteiseen taipaleeseen, mäkineen ja mutkineen. Hipun arvioidaan syntyneen elokuussa 2011. Jos uskot, että kodistasi löytyisi tilaa kauniille Hippu-tytölle, ota pian yhteys koiravaraajimme! Hippu odottaa vain soittoasi, jotta paikka Suomeen hurauttavasta autosta voitasiin varata.

16.1.2012
Hippu hippulainen poseeraa rennosti uusissa kotihoitokuvissaan ja hyvin onkin kotikoiran arki lähtenyt rullaamaan tällä tytöllä. Hipussa lienee roima annos saksanpaimenkoiraa ja neiti nyt 5 kk vanhana jo 16-kiloinen jötikkä. Ihan pieneksi hippuseksi Hippu ei siis tule jäämään vain kasvaa kenties keskikokoista vähän suuremmaksi. Halutessaan Hipun ulkomuodossa voi nähdä myös ripauksen jotain laumanvartijarotua, mutta tästä emme mene takuuseen. Hippu on kotihoitopaikassaan tottunut kissoihin ja pitää myös muiden koirien seurasta.