Oliver

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (40 kg, 70 cm)
Syntymäaika: 2010

31.3.2012
Oliver muutti omaan kotiin!

---

Oliver on reipas, kiltti ja rempseä nuorimies Irinan tarhalta ja odottelee omaa kotia tai hoitopaikkaa Kirkkonummella. Ikää pojalla on vasta noin kaksi vuotta, mutta kokoa sitäkin enemmän. 

11.3.2012
Lyhyen ketjun päässä tarhalla elänyt Oliver pääsi kotihoitoon Kirkkonummelle. Onneksi, sillä Oliveria oli purtu ikävästi poskeen eikä elämä ketjun päässä muutenkaan ole ihanteellista ihmisrakkaalle kiltille pojalle. Tarhalla Oliver otti vieraat vastaan aina häntä heiluen ja etutassut ojossa halausta varten. Sama meiniki Oliverilla jatkuu nyt Suomen puolella ja Oliverin ensimmäisiä iloisia hetkiä voi ihailla tämän linkin takaa. 

Katso vanhempi video Oliverista:

Viipurin koirat - Oliver

Kotihoidossa iso poika on käyttäytynyt hyvin. Oliver totuttelee vielä kissojen kanssa elämiseen, mutta talouden muut koirat ovat Oliverista ihania, samoin lapset, miehet ja ihan kaikki. Oliverin suuren koon takia voivat remmilenkit olla välillä lennokkaita, mutta Oliver osaa kulkea myös niin nätisti että on päässyt ulkoilemaan hoitoperheen lasten kanssa.

Kaikki tuntuvat pitävän Oliverista. Vaikka Oliverin ensimmäisiin päiviin Suomessa on kuulunut lääkärireissuja, autoilua ja uusia ihmisiä, on poika selvinnyt kaikesta mallikkaasti. Nyt Oliver etsii omaa kotia jossa isoon poikaan suhtaudutaan lempeän tiukasti. Rajoja ja rakkautta tämä turri todella kaipaa kaiken kokemansa jälkeen.

Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.