Tosha

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (30 cm, 7 kg)
Syntymäaika: 2007

13.8.2012
Toshasta tuli turkulainen!

25.6.2012
Leikkisä Tosha on oikea ilopilleri. Suloinen poika rakastaa ihmisiä ja tulee hienosti toimeen myös muiden koirien ja kissojen kanssa.

Tosha oli tepsutellut yksinään Viipurin torin laitamilla, mistä Olgan ystävä oli korjannut pojan talteen. Nyt Tosha odottelee uutta, huolehtivaa ja sitoutumiskykyistä omistajaa -  sellaista, joka kaipaa iloista ja leikkisää pientä poikakoiraa elämäänsä.

Olgan mukaan Tosha on varsin hiljainen poika. Kotikoiran tapojakin poika on päässyt sen verran opettelemaan, että hihnassa kulkeminen sujuu jo kuin vanhalta tekijältä. Eikä yksinjääminenkään ole aiheuttanut pojalle ongelmia.

Pienestä koostaan huolimatta Tosha on oikea koira, joka tarvitsee riittävästi niin ulkoilua kuin muutakin koiramaista puuhaa. Kassikoiraksi tai sohvankoristeeksi tästä suloisesta koirasta ei siis ole, mutta reipasta pikkukoiraa etsivälle Tosha sopii mainiosti. Tosha olisi valmis muuttamaan Suomeen vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.