Minttu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2012

10.9.2012
Minttu on adoptoitu.

16.8.2012
Minttu pääsi kotihoitoon Porvooseen.

17.6.2012
Minttu on iloinen ja reipas tyttö, kuten pennun kuuluukin olla. Reippaasti Minttu leikkii ja painii muiden pentujen kanssa ja tulee iloisesti tervehtimään myös ihmisiä.

Minttu oli jätetty Irinan tarhalle, kun emon omistaja ei ollut löytänyt tytölle kotia. Muut pentueen pennut oli jaettu naapurustoon, mutta musta Minttu ei lopulta kelvannut kenellekään. Nyt tyttö toivoo onnensa kääntyvän ja odottelee omaa kotia Irinan tarhalla.

Minttu on aurinkoinen ja reipas tyttö, mutta ei kuitenkaan mikään mahdoton riiviö. Se mennä touhottaa muiden pentujen mukana, istahtaa välillä katselemaan muiden riehumista ja loikkaa sitten painimiseen mukaan. Vieraita ihmisiä Minttu tulee tervehtimään iloisesti eikä syliin nappaaminenkaan tyttöä pahemmin jännitä.

Minttu voi heittää hyvästit kesäiselle Viipurille jo varsin pian, joten jos luppakorvaisen tytön koti voisi löytyä luotasi, ole yhteydessä koiravaraajiimme!

Katso video Mintusta:

Viipurin koirat - Minttu2

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.