Grusenka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2011

22.8.2012
Grusenka sai kodin hoitopaikastaan.

28.6.2012
Grusenka etsii uutta kotia. Grusenka on erittäin aktiivinen tyttö, joka kaipaa sellaista omistajaa, joka jaksaa panostaa tapakasvatukseen sekä aktiiviseen puuhailuun tytön kanssa.

15.6.2012
Grusenka muutti Suomeen.

15.3.2012
Grusenka viilettää innoissaan vastaan, kun se huomaa ihmisten lähestyvän pentutaloa. Grusenka on ystävällinen ja utelias tyttö, joka tuntuu pitävän kovasti ihan kaikista. Viipurilainen perhe oli tuonut Grusenkan Irinan tarhalle. Pennusta oli kuulemma ollut liikaa vaivaa, eivätkä omistajat olleet jaksaneet pitää tyttöä kuin pari viikkoa. Grusenka jätettiin tarhalle ilman sen suurempia hyvästejä, joten lienee ehkä kuitenkin tytön onni, että  se saa nyt mahdollisuuden löytää kunnollinen, aidosti sitoutumiskykyinen omistaja.

Grusenka on iloinen, sosiaalinen ja kiltti pentu -  voisi sanoa, että melkeinpä täydellinen tyttö. Grusenka on haljeta onnesta, kun se pääsee edes hetkeksi ihmisen syliin. Tyttö haaveileekin kovasti omasta kodista: sellaisesta, jossa riittää seuraa, huolenpitoa ja tekemistä, ja joka ei hylkää tyttöä enää koskaan. Kiva koirakaveri olisi varmasti tytön mielestä plussaa, mutta ei mikään välttämätön ehto.

Grusenkan veressä saattaa hyvin virrata hitunen saksanpaimenkoiran geenejä, joten aktiivinen koti olisi tytölle varmasti mieluisin vaihtoehto. Grusenkan arvioidaan syntyneen joulukuun puolessavälissä 2011, joten tyttö on lähtövalmiudessa Suomeen jo pian!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.