Ruska

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 11/2010

15.6.2012
Ruska muutti omaan kotiin.

8.3.2012
Ruskalta saa aina yhtä sydämellisen vastaanoton. Tyttö juoksee ilahtuneena vastaan, painautuu kainaloon ja on haljeta onnesta, kun saa edes hetken vierailijan huomiota.

Ruska on ihana, kiltti kultatyttö. Ruskalta jaksaa olla aina yhtä aurinkoinen ja ystävällinen, vaikka tarhalla eläminen on rankkaa. On vaikea käsittää, miksei näin kultainen tyttö löydä kotia.

30.11.2011
Ihmisten huomiota riittää vain hitusen, joten jokainen vierailijalta saatu pienikin hetki on tytölle kovin tärkeää. Kun sitä huomiota tulee, painautuu Ruska aivan kiinni tulijaan, painaa pään kainaloon eikä selvästikään haluaisi päästää tulijaa enää pois. Ruska ei ole mikään ylivilkas tapaus, vaan sopivan rauhallinen ja mutkaton nuori neito.

Ruska on hylätty Irinan tarhalle pentuna. Se tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, onhan se tottunut elämään suuressa koiralaumassa. Ruska ei vaikuta olevan mitään pomottajatyyppiä, mutta ei se toisaalta ole mikään pahnanpohjimmainenkaan laumassa. Ruska ei vaikuta myöskään turhia haukkuvalta koiralta, joten sen puolesta uuden kodin voisi ajatella olevan vaikka kerrostalossakin. Ruska on vielä nuori tyttö: sen arvioidaan syntyneen marraskuussa 2010. Se on noin 55 cm korkea ja painoa sillä on noin 20 kg. Ruska on steriloitu.

Mutta kuukaudet kuluvat toisensa perään. Ruska on jo tottunut siihen, että kerta toisensa jälkeen tarhalla käyvät ihmiset vilkaisevat sitä ja jättävät taas odottamaan. Silti Ruska on aina yhtä iloinen – mutta kuinka pitkään se vielä jaksaa, sitä ei tiedä kukaan. Toivottavasti tytölle löytyy oma koti, ennen kuin kaunis auringon pilkahdus sen silmistä sammuu! Ruska voisi matkustaa Suomeen heti, kun tavallisen näköistä, mutta sydämeltään niin kultaista tyttöä arvostava koti löytyy.

Ruskasta voi nähdä vilauksen Timin ja Pregon videoilla.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.