Kimi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri
Syntymäaika: 08/2010

15.4.2012
Upealle Kimille on löytynyt oma koti.

---

Kimi on upea, komea ja oppivainen poika, joka nauttii tekemisestä. Kimi tarvitsee kuitenkin ymmärtäväisen kodin pakko-oirekäyttäytymisensä vuoksi.

18.2.2012
Kimi on noin puolitoistavuotias saksanpaimenkoirauros, joka etsii itsellensä loppuelämän kotia ymmärtäväisestä perheestä. Viime syksynä venäläinen eläinlääkäri pelasti Kimin alkoholisoituneen miehen luota. Kotihoitoon tullessa Kimi oli hyvin laiha, hän ei jaksanut ulkoilla kunnolla, turkki oli huopaantunut ja hän vaikutti siltä kuin hän olisi "luovuttanut". Kimillä todettiin myös pakko-oire.

Saksanpaimenkoirilla on taipumusta pakko-oireisiin, joka usein ilmenee hännän jahtaamisena niin kuin Kimillä. Luultavasti Kimin menneisyys on myös vaikuttanut tähän asiaan. Kimin hännän jahtaaminen ei ole enää niin pahaa kuin kotihoitoon tullessa. Tulevan omistajan on kuitenkin varauduttava siihen, että jahtaaminen pahenee ainakin hetkellisesti, kun Kimin elämäntilanne muuttuu muuton myötä. Asiaa on oltava valmis työstämään Kimin kanssa. On myös varauduttava siihen, että mahdollisesti Kimi ei tule koskaan pääsemään ongelmastaan täysin eroon.

Kimille etsitään kotia, jossa hänen kanssaan tykätään tehdä erilaisia asioita. Kimi rakastaa autoilua ja olisikin aina änkeämässä mukaan kaikkialle. Kimi osaa olla kiltisti yksin kotona eikä hän turhia hauku. 

Kimi on valoittanut kotihoitajan sydämen täysin ja mitä luultavammin Kimi olisi jäänyt kotihoitopaikkaan omaksi koiraksi, mutta valitettavasti Kimi ei tule kissojen kanssa toimeen, eikä toisten urosten. Tästä syystä Kimille joudutaan etsimään loppuelämän koti kissattomasta perheestä.

Kimin arvioidaan syntyneen kesällä 2010 ja poika on kastroitu. Kimi on kotihoidossa Vihdissä.

Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat kotihoitovastaavillemme.