Margosha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2008

26.11.2012
Margosha sai oman kodin.

3.10.2012
Iloinen ja reipas Margosha rakastaa yli kaiken ihmisiä, lenkkeilyä metsässä ja toisten koirien kanssa leikkimistä. Yksinjääminenkin sujuu ongelmitta!

Margosha on kotihoidossa Hyvinkäällä. Näin kotihoitaja kuvailee tätä suloista tyttöä: "Margosha, meidän hoitoprinsessasta! Tyttö on ihmisille erittäin ystävällinen. Oman lauman ulkopuolisia koiria emme juuri täällä maalla tapaa ja jos näin on käynyt, ei neito ole aggressiivisuutta osoittanut, innostusta kylläkin! Prinsessa on myös erittäin kova riehumaan ja leikkimään, vanhempien koiriemme mielestä joskus jopa liikaakin: "aikuiset" jopa pyrkivät sisälle kun leikit alkavat, niissä kun menoa ja meininkiä piisaa. Sopiva riekkumiskaveri meillä on tuo Margoshan oma poika Maxi, joka ei koskaan sano ei kunnon leikille!

Ainoana koirana Margosha olisi varmasti aivan ihana. Toisen koiran kaveriksikin se sopeutuu, kunhan huolehditaan, ettei tämä neito dominoi liikaa. Uroskoira olisi ehkä parempi kaveri kuin tyttö.

Margosha tykkää metsälenkeistä yli kaiken. Se ei vedä hihnassa ja on aivan ihana lenkkikaveri. Irti en ole uskaltanut tyttöä pitää, sillä riistaviettiä Margoshalla on. Ja on siinä sen verran aidon prinsessa vikaa, että sateeseen tämä tyttö ei halua lenkille lähteä, jos ei ole aivan pakko. Pehmeä, lämpöinen oma sänky: parempaa ei maailma voi tarjota, leveä hymy ilmestyy koiratytön kasvoille aina kun sinne käpertyy!

Ruoka on vielä kolmen kuukaudenkin jälkeen ihmeellinen asia ja kaikenlaiset tanssiliikkeet tehdään, että kuppi laskettaisiin nopeammin lattialle. Ei ole näyttänyt vihaisuutta ruuastaan tai luistaan meille ihmisille, vaikka toisten koirien on kuitenkin hyvä pitää välimatkaa, kun neito syö. 

Margosha ei juuri hauku lauman kanssa kotiin jäädessään, tosin ilman toisten koirien seuraa ne eivät meillä juurikaan ole. Mutta mikä ettei tyttö voisi sopeutua myös kerrostalossa asumiseen.

Kaiken kaikkiaan Margoshaa voisi kuvata varsin helpoksi koiraksi, vaikkapa ensimmäiseksikin. Margosha on siis kaikin puolin ihastuttava, energinen, halittava pakkaus!"

Margosha ei sovellu kissaperheeseen, mutta on avoin muille kotiehdotuksille.

17.5.2012
Margosha on odottanut omaa kotiaan jo pitkään. Tyttö on erittäin avoin, iloinen ja reipas, ja erittäin kovasti toivomme, että Margoshakin löytäisi viimein oman kodin!

Margosha on sosiaalinen tyttö, sellainen kaikkien kaveri. Ihan pieni tyttö Margosha ei ole, mutta varmasti jossain on sellainenkin ihminen, joka kaipaa koirankokoista koiraa. Margoshasta saa takuulla lenkkikaverin, oli ulkona sitten pakkasta, sadetta, tuiskua tai tuulta. Mutta eipä Margosha pistä pahakseen rauhallisia sohvalla köllöttelyhetkiäkään - tärkeintä tytölle on, että se saa olla ihmisten seurassa ja nauttia rapsutuksista sekä kaikesta yhteisestä puuhailusta.

15.2.2011
Margosha vaikuttaa kotikoiralta. Ilmeisesti se on saanut lähteä, kun on alkanut odottaa pentuja. Margosha löytyi pentuineen kadulta. Mistä pentue siihen oli tupsahtanut, voi vain arvailla.

Margosha tunnistaa käskyjä – venäjäksi toki, ja kävelee nätisti hihnassa. Näin tyttöä on kenties jonkun verran koulutettu. Tyttö tuntuisi pärjäävän myös muiden koirien ja kissojen kanssa.

Pennut ovat kasvaneet ja Margosha voi alkaa etsiä kotia, missä viettää leppoisia kevätpäiviä yhdessä oman ihmisen kanssa. Tyttö on vielä nuori ja kaipaa elämäänsä sekä virikkeitä että pitkiä lenkkejä, ja tietenkin koulutusta, joten Margoshasta haaveilevan on omattava seikkailu-, koirankoulutus- ja lenkkeilyhenkeä.

Katso video Margoshasta:

Viipurin koirat - Margosha

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin