Jasha

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2011

16.5.2012
Jasha muutti hoitopaikasta omaan kotiin.

18.4.2012
Jasha pääsi kotihoitoon Kirkkonummelle.

10.3.2012
Jasha on hellyttävä ja suloinen koirapoika, joka tapittaa ruskeilla silmillään suoraan sydämeen!

Jasha työntää pienen kostean kuononsa ensin kaulalle ja sitten kainaloon ja yrittää olla niin pienenä kuin sitä ei olisikaan - jos niin onnistuisi pääsemään omaan kotiin, ihan huomaamatta. 

Ilta pimenee, syrjäinen katu Viipurin kaupungin laitamilla hiljenee. On täysikuu, pakkasta parinkymmenen asteen verran. Taivaalla tähden lento tai oikeammin putoaminen, jokunen talo tuprauttaa piipustaan savukiehkuran. Olgan tarhalla koirat ovat juuri pakkautuneet kylki kylkeä vasten selviytyäkseen pakkasyön kipuilusta. Sisällä talossa Olga silittelee onnekkaita, toisaalta epäonnisimpia, niitä, jotka eivät ulkona selviä ja samalla niitä, jotka joku ihminen hiljattain on heittänyt sydämestään.

Hiljaisuuden rikkoo koirien valtava haukunta. Olga menee ulos katsomaan. Mitään ei näy, ehkä tarkasti kuulostellen erottaa Ladan äänen, joka katoaa yöhön. Olga vetää kengät jalkoihin ja menee kurkistamaan aidan raosta. Pimeästä kuuluu hyvin pieni vaikerrus. Jos ei olisi koiria, nämä tarhan portille yön selkään hylätyt pennut olisivat tuona yönä tunteneet toisensa viimeisen kerran.

Siskokset Jasia, Jalia ja Jana sekä pieni miehen alku Jasha ovat jo unohtaneet tuon pelottavan yön ja saaneet varttua kuukauden verran Olgan hoivissa. Pikkuruiset mustat pennut ovat suloistakin suloisempia. Kuukausi sitten, kun näin pennut tarhalla, ne hoipertelivat vierekkäin ja päällekkäin ja pötköttelivät kilpaa vaalean punaiset massut pömpöllään.

Jasha on hellyttävä ja suloinen koirapoika, joka tapittaa ruskeilla silmillään suoraan sydämeen! Jasha työntää pienen kostean kuononsa ensin kaulalle ja sitten kainaloon ja yrittää olla niin pienenä kuin sitä ei olisikaan - jos niin onnistuisi pääsemään omaan kotiin, ihan huomaamatta.  

Jos kiinnostuit pikkuruisesta pakkasukosta, täytäthän kotiselvityslomakkeen ja soitat koiravaraajillemme; Jasha-poika odottaa kovasti yhteydenottoja Suomesta ja haluaisi omaan pehmoiseen petiin köllöttelemään ja pureskelemaan ikiomia puruluita! 

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.