Lupu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

16.9.2012
Lupu on adoptoitu.

12.8.2012
Viipurilaisilla koirilla on tunnetusti usein isot korvat, mutta Lupu voittaa suurimman osan muista koirista mennen tullen! Lupu on vilkas ja ystävällinen poika, jota ihan vähän vieraat ihmiset vielä ujostuttavat.

Lupu mennä touhottaa Irinan tarhan parikymmenpäisessä pentulaumassa tuulispäänä. Lupulta ei energia ihan hevillä vaikuta loppuvan ja ai mikä riemu pojassa repeääkään, kun veimme pennuille tuliaisiksi kassillisen leluja! Lupu aloitti heti vauhdikkaat leikit, joista ei sitten meinannutkaan tulla loppua. Ei ennen kuin suurin osa leluista oli pentujen naskalihampaiden toimesta laitettu palasiksi.

Lupu on vielä aavistuksen ujo poika. Se tulee kyllä uteliaasti tervehtimään vieraitakin, mutta kun sitä yrittää silittää, pakittaa se nopeasti vähän kauemmas. Kun sitten nappasin Lupun sen huomaamatta syliin, oli poika siinä kuitenkin kiltisti ja rauhallisesti. Mitä nopeammin Lupu pääsisi omaan kotiin sosiaalistumaan, sitä nopeammin se sujuisi.

Lupussa saattaa hyvin virrata saksanpaimenkoiran verta, ja joka tapauksessa poika on selvästi aktiivinen ja toiminnanhaluinen pentu. Pelkäksi korttelinkiertäjäksi pojasta ei siis tule olemaan, vaan Lupu kaipaa omistajaa, joka haaveilee tuntien lenkkeilystä säässä kuin säässä. Eikä innostus koiran kouluttamiseenkaan olisi Lupun uudelle omistajalle pahitteeksi.

Lupulla on rokotukset jo kunnossa, joten poika odottelee vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa.

Katso video Lupusta:

Viipurin koirat - Lupu

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.