Meni

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2010

15.3.2012
Upean Menin elämässä alkoi uusi luku: se adoptoitiin Suomeen.

---

24.2.2011
Jos tässä tytössä ei ole Belgian paimenkoiraa, niin ei sitten kenessäkään!

Meni istuu kuuliaisena pää kallellaan, korvat ovat valppaat, ilme on valpas, koko koiratytön asento on kuin valmiina aloittamaan koiramaisten juttujen treenaamisen. Menista uusi omistaja saa seuraa mihin tahansa harrastukseen. Menissa luultavimmin on mukana annos palveluskoirarotuja, joten Menin uuden omistajan on oltava valmis kasvattamaan tyttöä määrätietoisen hellästi, että elämä tytön kanssa olisi mukavaa jatkossakin.

7.11.2011
Näin toiveikkaasti kirjoittelin Meni-tytöstä helmikuussa -11. Ja tuolloin olin ihan varma, että tyttö ei montaa viikkoa tarhalla joutuisi viettämään. Toisin kävi; Meni on ollut tarhalla pennusta lähtien. Tyttö oli tullessaan kaunis kuin karamelli, ja utelias ja täynnä elämän iloa. Kului kuukausi, toinenkin, ja tyttö katseli kuinka muut pennut yksi toisensa jälkeen saivat kodit ja karistivat tarhan pölyt ja mölyt tassuistaan. Meni tuli hakemaan meiltä tarhavierailta varovaisesti rapsutuksia, kunnes tuli se päivä, että tyttö makasi paikallaan ajatellen, että auringon lämpö oli ainut, mistä se saisi koskaan nauttia. Vain nameilla houkutellen Meni tuli varovaisesti lähelle saamaan osansa herkuista.

Menistä on tullut kuukausien aikana hiukan varovainen, etäinen. Meni ei ole laumassa ensimmäinen, joka tulee kerjäämään läheisyyttä. Tyttö kuitenkin pysyttelee lähettyvillä ja seuraa uteliaana mitä tarhalla puuhailemme. Allekirjoittaneen Meni on täydellisesti hurmannut sekä ulkomuodollaan että uteliaan varovaisella olemuksellaan, ja toivonkin hartaasti, että löytäisimme Menille sen ihmisen, jolla on kyky nähdä hieman kovan näköisen ulkokuoren alle, löytää sieltä ne piilotetut hellyyden hippuset ja arvostaa tarhalla itsenäistyneen koiran sielunelämää. Meni on kaikin puolin hellä koiratyttö, jonka emme koskaan ole nähneet riitelevän kenenkään kanssa.

Meni olisi jo ansainnut oman ihmisensä ja lämpimän, turvallisen kodin.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.