Louna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

26.10.2012
Louna adoptoitiin Suomeen.

20.9.2012
Louna, Liinu ja Lennon ovat suloiset sisarukset, joiden arvellaan syntyneen kesäkuun loppupuolella.

Pennut olivat löytyneet vikisevinä ja läpimärkinä ison roska-astian pohjalta. Julmasti hylätyt pennut löydettiin kuitenkin onneksi ennen roska-astian tyhjennystä, ja haisevat pennut saivat kuljetuksen Irinan tarhalle.

Louna on siskoaan aavistuksen vilkkaampi, vaikkei Lounakaan ole mikään pahimman luokan riiviö. Louna on sellainen ihana hyväntahtoinen hössö, joka pomppien juoksee vastaan, kun huomaa jonkun ihmisen astuvan pentuaitaukseen. Louna kaipaa kovasti ihmisseuraa, saahan sitä ihan liian vähän tarhaoloissa.

Kiltti ja iloinen Louna etsii kotia, jossa jaksetaan jakaa elämä Lounan kanssa myös niinä päivinä, kun tyttö varttuu ja venyy, eikä kaikki  ehkä aina sujukaan enää kuin Strömsössä. Lounan rokotukset astuvat voimaan lokakuun lopussa, joten sen jälkeen tyttö toivoisi kutsun Suomeen käyvän!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.