Dulcinea

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen 

Syntymäaika: 2011

25.8.2012
Dulcinea adoptoitiin.

20.7.2012
Prinsessa Dulcinea heitettiin tarhalle suoraan kodista ja tuotiin nopeasti Suomeen kotihoitoon turvaan. Dulcinea on tarpeeksi ylväs nimi tälle kauniille prinsessalle, joka joutui Irinan tarhalla muiden koirien kiusaamaksi. Tilanne meni lopulta niin pahaksi, että tyttö laihtui nopeasti ja yhdistys katsoi tarpeelliseksi tuoda koiran pikapikaa Suomeen.

Dulcinea on upean värinen ilmestys ja pienempi kuin mitä kuvista saattaisi kuvitella. Kotihoitopaikassaan ihana prinsessa käyttäytyy kuin kuninkaallisen kuuluukin, nauttii lattialämmityksestä ja pehmeästä sängystä sekä söisi mieluiten vain herkkuja. Dulcinea on hylätty kodista, joten normaali kotikoiran elämä on tytölle jo entuudestaan tuttua. Dulcinea ei ole pahemmin tehnyt tuhoja ja hoitotoimenpiteetkin sujuvat hyvin. Kissojen kanssa Dulcinealla ei tunnu olevan ongelmia ja tyttönen tulee erittäin hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa.

Tytölle toivotaan aktiivista kotia mieluiten lapsettomasta perheestä. Dulcinea rakastaa liikkua, hyppiä sekä pomppia ja sen rotuperimässä saattaa olla ripaus bokseria. Vieraisiin tyttö saattaa välillä suhtautua ensin varauksella. Tämä ei liene ihme, sillä alkoholistin entisenä koirana ei prinsessaa ole välttämättä kohdeltu aina kovin kauniisti. Dulcinea on kotihoidossa Vihdissä ja tiikeriprinsessaa voi tulla tapaamaan sovitusti. 

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.