Riska

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

13.4.2012
Riska muutti hoitopaikasta omaan kotiin.

---

7.3.2012
Riska pääsi kotihoitoon Suomen puolelle.

---

4.3.2012
Riska on edelleen vähän ujo poika, mutta onneksi se on kuitenkin muuttunut selvästi reippaammaksi. Varovasti se tulee tervehtimään - poika on kovin utelias ja ystävällinen, vaikka sitä vähän jännittääkin.

13.2.2012
Pehmoinen ja suloinen Riska oli löydetty lumihangesta nököttämästä erään kauppakeskuksen luota. Miksi ja mistä Riska-poika oli sinne joutunut, jää varmasti arvoitukseksi. Kaupalta Riska kiikutettiin Irinan tarhalle odottamaan parempaa kohtaloa kuin pakkasessa jäätyminen.

Riska on vähän arka poika. Vieraat ihmiset kyllä kiinnostavat Riskaa, mutta aivan vielä sen rohkeus ei riitä siihen, että se uskaltaisi tulla kunnolla tutustumaan. Riskan olisikin tärkeää löytää mahdollisimman pian oma koti, jossa se pääsisi keräämään rohkeutta ja opettelemaan elämää kotioloissa. Riskan suloisen ulkomuodon ei kuitenkaan saa antaa hämätä, vaan uuden kodin tulee olla valmistautunut siihen, että poika tulee tarvitsemaan paljon aikaa ja totuttamista.

Riskan arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Riska voi aloittaa uuden elämän Suomessa jo pian, kunhan se oikea koti on ensin löytynyt.

Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.