Nata

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2011

4.5.2013
Natan kuulumisia omasta kodista:

"Nata on nyt noin puolitoista vuotias kaunotar. Hoikka, pitkäjalkainen pikajuoksija on kaikkien koirien kaveri, mutta ihmisistä osa on kovin pelottavia. Nata on ollut meillä reilun vuoden ja hienosti on pärjännyt. Yksin ei ole ikinä kiva jäädä, mutta tuhotöitä Nata ei alun jälkeen ole enää tehnyt, muutamat kengät ja silmälasit tosin menetimme.

Natalla riittää energiaa vaikka muille jakaa, muutama tehokas tunti koirapuistossa uuvuttaa Natan hetkeksi, mutta pian taas touhuiluja jatketaan. Metsälenkeillä kaikkein kivointa ovat oravat, sellaisen kun kiinni saisi! Korvat ovat Natalla suuret, joten oravien touhut kuuluvat kaukaa, mutta ihmisten kutsut ja ohjeet jotenkin ohittavat nuo hurmaavat korvat. Tänä kesänä toivomme, että Nata uskaltautuisi kokonaan uimaan, vielä ovat jalat pysyneet tukevasti pohjassa.

Nata on hellyydenkipeä, mielellään hyppää sohvalle viereen telkkaria katselemaan, koiraohjelmat ovat lemppareita, niitä voisi katsoa loputtomiin. Vielä kun ottaisi koulutusohjelmista opikseen :) Toivomme kovasti, että jossain kohtaa voisimme ottaa Natalle toisen Viipurilaisen kaveriksi."

1.3.2012
Nata muutti Suomeen.

12.1.2012
Sisarukset Nasti ja Nata löytyivät maantien varresta ihmettelemästä. Pentuparat oli varmasti jätetty jostain ohiajavasta autosta loskaiselle tienpenkalle.

Onneksi kumpikaan pennuista ei ehtinyt eksyä autotielle asti, ennen kuin paikalle sattui vastuuntuntoinen autoilija, joka ajelutti pienet seikkailijat Irinan tarhalle.

Nata on rempseä pikkutyttö. Se rakastaa toisten pentujen kanssa riehumista, ja ihmisistäkin se pitää kovasti. Nata pitäisi varmasti sopivan aktiivisesta kodista, jossa koiran kanssa lenkkeily ei ole pakkopullaa, vaan ulkoilu ja muu puuhailu koiran kanssa on mieleinen harrastus.

Natan arvioidaan syntyneen lokakuussa 2011. Tyttö on valmis muuttamaan Suomeen heti, kun rokotukset ovat astuneet voimaan.