Goda

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 25.5.2012

26.7.2013
Godan kuulumisia omasta kodista:

"Meidän laumaan tuli lokakuussa Goda-poika. Ensimmäiset viikot meni harjoitellessa elämää tarhan ulkopuolella, mm. tyhjentyvä vesikuppi sai aikaan Godassa paniikkireaktion, ja ulkoilut olivat pelottavia kokemuksia: ne menivät minun jaloissa tai Netan kyljessä kiinni.

Godasta on näinä muutamina kuukausina kehkeytynyt varsinainen yleismies Jantunen: pojasta riittää remonttimieheksi, puutarhuriksi, kokiksi sekä hiustaiteilijaksi. Goda on kotioloissa mitä ihanin koiruus. Ongelmat alkavat ulkona, varsinkin suuret mustat koirat aiheuttavat Godassa pelkoreaktion, joka ilmenee rähjäämisenä.

Kyllä Godalla silti kavereitakin on, kunhan hän saa tutustua rauhassa. Naapurin koirien kanssa ei ole enää mitään ongelmia. Isosisko Netta on ollut erittäin suurena apuna Godan sopeutumisessa sekä sisällä että ulkona. Pelottavissa tilanteissa Netta puolustaa poikaa hyvinkin ärhäkkäästi.

Isosiskolla ja mammalla on tosin hieman erilainen käsitys siitä, miten poikaa pitäisi opettaa tavoille. Netan mielestä mammasta pitää tulla heidän palvelijansa eikä päinvastoin. Asiasta vielä keskustellaan.

Kaiken kaikkiaan en ole katunut päivääkään Godan adoptoimista! Kiitos Viipurin koirille ja hyvää kesän jatkoa!"

27.8.2012
Olga sai kesän korvella tarhansa portin taakse venäläisittäin normaalin lähetyksen. Torvea soittavin tervehdyksin poistui Skoda paikalta, mutta jätti jälkeensä laatikon, joka sisälsi emon ja neljä suloista pentua.

Ei auttanut Olgan muu kuin köörätä jo muutenkin täyteen tupaan viisi uutukaista tulokasta. Nyt viisikko etsii kotia.

Goda on taatusti maailman persoonallisin partasuu. Parran lisäksi pojalla on toistaiseksi sellainen irokeesi, jota tuskin toista vastaan tulee! Goda istua kököttää kuvattavana aivan kuin se ymmärtäisi, että se hetki on sen elämän kaikkein tärkein. Jos yksikään karva päälaelta menisi virheasentoon tai pikkuruinen pentu sattuisi vaikka nukahtamaan, olisi peli pelattu. Kukaan ei huomaisi poikalasta, ja pennun loppuelämä olisi turvatonta eloa tarhalla. Mikä suru! Goda kuitenkin vähät välittää, se ampaisee kuvauspaikalta lentoon kuin mikäkin maailman tähti, silmät sirrillään täynnä elämäniloa ja luottamusta tulevaisuuteen! Pojan emo on rauhallinen terrierisekoitus Zulia.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin muutaman viikon kuluessa, joten ovat nyt varattavissa maailman valloitusta varten. Luethan huolella adoptio-ohjeemme, jos kiinnostuit pojannassikasta.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.