Samuel

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2010

16.9.2012
Samuel on adoptoitu.

12.8.2012
Samuel on vähän surusilmäinen poika. Se lienee yhä järkyttynyt tarhalle joutumisesta, ja sen vuoksi poika vaikuttaa hieman apealta.

Samuel oli jolkotellut erään omakotitalon pihaan heinäkuussa, eikä poika ollut sen jälkeen oikein suostunut poistumaan sieltä. Vaikka poika on kovin rauhallinen ja ystävällinen, ei talon omistaja ollut ilahtunut pihaan omatoimisesti muuttaneesta vierailijasta. Niinpä Irina soitettiin hakemaan poika pois, kun ei naapurustostakaan kukaan tunnustanut poikaa omakseen.

Samuel on vielä nuori poika. Jossain vaiheessa se on joutunut jonkinlaiseen onnettomuuteen, jossa sen häntä on katkennut. Hännästä on jäljellä noin kolmasosa. Katkeamiskohta on onneksi jo siististi arpeutunut ja parantuu toivottavasti hyvin kokonaan.

Samuel pitää kovasti ihmisistä, mutta ottaa vastaan rapsutukset rauhallisesti ja turhia hötkyilemättä. Samuelin olemus on vielä vähän surumielinen: poika taitaa olla vielä järkyttynyt tarhalle joutumisesta. Mutta eiköhän Samuelinkin silmiin vielä syty nuoren pojan elämänilo, kunhan poika pääsee tarhalta omaan kotiin.

Tällä hetkellä Samuel asuu usean muun nuoren uroksen ja nartun kanssa samassa aitauksessa. Ainakin vielä Samuel väistää mielummin kuin osallistuu muiden urosten nahisteluihin. Samuel voisi muuttaa Suomeen vaikka saman tien.

Katso video Samuelista:

Viipurin koirat - Samuel

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.