Senia

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 30 cm, 8 kg)
Syntymäaika: 2008

8.9.2012
Senia on adoptoitu!

25.6.2012
Senia on sympaattinen ja suloinen pikkumies, varsinainen hurmuripoika. Käytöstavatkin ovat pojalla hienosti hallussa.

Senian omistaja oli muuttanut ulkomaille ja pyytänyt Olgaa etsimään uuden kodin pojalle. Eihän Olga voinut poikaa heittellekään jättää, joten Senia pääsi Olgan tarhalle odottamaan uutta omistajaa.

Senia on sosiaalinen ja iloinen poika, joka tulee erittäin hyvin toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Isossakaan laumassa Senialla ei ole koskaan ollut erimielisyyksiä muiden koirien kanssa, joten Senia sopeutuu todennäköisesti hyvin kotiin, jossa on mukava koirakaveri jo odottamassa.

Kotikoirana kun Senia on aiemminkin ollut, ei hihnassa kulkeminen sen enempää kuin yksin jääminenkään ole tuottanut ongelmia. Senia voisi hurmata uuden omistajansa Suomessa vaikka saman tien, joten jos koet olevasi tämän pikkuhurmurin arvoinen omistaja, ole yhteydessä yhdistykseemme.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.