Masi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2012

9.10.2012
Masi muutti Suomeen.

17.8.2012
Masi on reipas vilpertti, joka touhottaa takuulla ensimmäisenä siellä, missä jotain on tapahtumassa. Masi rakastaa ihmisiä ja tekee kaikkensa saadakseen mahdollisimman paljon huomiota.

Masi ja sen sisarukset Miisa ja Messi tuotiin heinäkuun alussa Irinan tarhalle. Sisarukset oli jätetty sen enempiä selittelemättä erään tarhan työntekijän syliin, eikä Irinalla ollut muuta mahdollisuutta kuin raivata tilaa pentutaloon. Sinne pentuset jäivät ihmettelemään ympäriltä kuuluvaa haukkukuoroa.

Masi on pennuista reippain ja rämäpäisin. Siinä missä Messi hetken katselee uusia ihmisiä ja yllättäviä tilanteita, Masi on jo takuulla työntänyt kuononsa tutkimaan uusia asioita.

Masi rakastaa ihmisiä ja niiden huomiota, ja poika tekeekin aina kaikkensa, jotta hänet huomattaisiin. Masi on hyväntuulinen ja eloisa kaveri, jonka kanssa ei takuulla tylsää päivää tule. Aktiivisen pojan voisi uskoa innostuvan paitsi reippaasta lenkkeilystä, myös erilaisista koiramaisista harrastuksista.

Masi on tarvittavat rokotukset jo saanut ja se on aivan viittä vaille valmis matkustamaan Suomeen.

Katso video Masista kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 11.8.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.