Estelle

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2012

17.8.2015
Estellen kuulumisia:

"Markiz on nyt siis melkein viisivuotias ja asunut meillä jo kolme vuotta. Markizilla on seuranaan ollut tästä pari vuotta toinen viipurin koirista hankittu koira Java (ent. Estelle), jonka kämppikseni otti vuotta myöhemmin, joten päivitänki molempien koirien kuulumisia.

Asumme nykyisin omakotitalossa. Koirista oli varmaan kiva muuttaa omakotitaloon, koska sen mukana tuli noin 5 x määrä neliöitä ja oma piha. Lisääntynyt määrä kämppiksiä on myös lisännyt leikkikavereita, rahnutuksia ja herkkujen saantia kivassa suhteessa.

Markiz on erittäin ihmisystävällinen ja rahnutuksista tykkäävä 16 kiloinen sylikoira:D Se tykkää leikkiä muiden koirien kanssa, eikä sillä ole ikinä ollut ongelmia tulla kenenkään kanssa toimeen, mitä nyt vähän kovat äänet säikyttää. Sen bravuuri on hypätä yllättäen ihmisten syliin ilman mitään varotusta, vaikka istuisit baarijakkaralla, ja sen luotto on täydellinen, että ihminen ottaa kopin, jos oma tasapaino ei riitä. Markiz kulkee nätisti mukana lenkeillä eikä lähde kauas, vaikka sitä pitäisi vapaana. Se on kotona melko vähäenerginen ja tykkää tosiaan vaan maata sylissä, mutta heti kun se pääsee pihalle tai luontoon, siitä tulee erittäin innostunut ja leikkisä koira.

Java taas on huomattavasti itsenäisempi ja energisempi tapaus, joka hurmaa kaikki nappisilmillään ja tulemalla nukkumaan pää olkapäällä. Java tykkää kovasti leikkiä leluilla yksin sekä muiden kanssa ja piilotella luita erittäin ilmiselviin paikkoihin. Javasta jäi erittäin siro ja pieni koira, mutta se jaksaa juosta vaikka kuinka pitkiä lenkkejä ja puolustaa kotia taidokkaasti kaikelta uhkaavalta, kuten roskisautolta."

28.11.2012
Estelle on ihastuttava pentu, joka ei jätä ketään kylmäksi. Estellen nykyinen koti kuvailee tyttöstä näin: "Estelle on mahdottoman ihana prinsessa. Essu on jo nyt lähes sisäsiisti, muutamat kiukkupissat saattaa tulla joskus sisälle. Kävely valjaissa sujuu hyvin (pantaa ei olla vielä käytetty) ja Essu pitää pitkistä lenkeistä. Nukkuminen yöllä sujuu kanssa hyvin, ennätys yhdeksän tuntia putkeen. Essu tykkää ruuasta, herkut eivät niinkään kiinnosta. On alkanut pikkuhiljaa uskomaan ja ymmärtämään kieltoja ja tunnistaa nimensä. Pitää kuitenkin muistaa, että Essu on pentu, ja pennulla riittää energiaa. Kengät ovat maailman paras lelu ja kaikki muukin kielletty kiinnostaa."

18.11.2012
Estelle eli "Essu" on adoptoitu.

5.10.2012
Jospa kuninkaallinen nimi vauhdittaisi tämän pienen prinsessan tietä onnelliseen elämään ja uuteen kotiin!

Estelle oli tassutellut yksinään viipurilaisen kerrostalon pihalla useita päiviä. Iloisesti häntä vipattaen se oli juossut jokaisen ohikulkijan perään, mutta kukaan ei ollut kaapannut tyttöä kainaloonsa ja vienyt lämpimään kotiin. Kaikeksi onneksi eräs asukas soitti lopulta Irinalle ja pyysi häntä hakemaan hylätyn pentuparan.

Estelle viipottaa nyt Irinan tarhalla lukuisten muiden pentujen joukossa. Vauhtia siinä jengissä riittää, ja Estelle ei jää siinä porukassa pekkaa pahemmaksi: innoissaan se painii, temmeltää ja juoksee tuhatta ja sataa, kunhan vain joku leikkikaveri innostaa mukaan.

Mutta onhan Estelle myös aito prinsessa, joka rakastaa syliin pääsemistä, kainalossa lämmittelemistä ja pienen nuolaisun poskelle antamista. Vieraatkin ihmiset ovat kovasti Estellen mieleen, ja mistä muusta tämä pikkuprinsessa ei tällä hetkellä haaveilekaan kuin onnellisesta elämästä omassa, huolehtivaisessa kodissa. Estelle voisi matkustaa Suomeen marraskuun alussa.

Katso video Estellestä:

Viipurin koirat - Estelle

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.