Kukla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2010

17.5.2012
Kukla muutti Suomeen uuden perheensä luokse.

5.4.2012
Harmaapartainen Kukla on suloinen ja pehmoinen kuin lelukoira. Tyttö on silti hyvin aktiivinen koira, josta ei pelkäksi sohvankoristeeksi ole. Kukla on haljeta riemusta, kun se pääsee Olgan pihamaalle riehumaan muiden koirien kanssa. Kevään viimeiset lumikasat vain pöllyävät, kun Kukla pistelee menemään sen, minkä tassuista lähtee. Harva koira pysyy Kuklan vauhdissa mukana, niin lujaa tyttö pinkoo ympäri pihaa.

Kukla rakastaa toisia koiria, ihmisiä, lenkkeilyä, leikkimistä... Kuklalla ei ole kissojakaan vastaan mitään, joten vaikka uudessa kodissa sattuisi olemaan kissa tai useampi odottamassa, niin Kuklaa ei asia haittaa. Päinvastoin, kaikenlainen seura uudessa kodissa taitaa olla seurallisen Kuklan mielestä pelkästään plussaa.

Kukla on opetellut Olgan hoivissa hihnassa kävelemisen taidon, ja kotiin yksinjääminenkin on tullut Kuklalle jo tutuksi. Jos uskot, että voisit olla se oikea omistaja tälle kultaiselle, suloiselle ja iloiselle tytölle, ota yhteys koiravaraajiimme! Kukla voisi aloittaa uuden elämän Suomessa vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.