Milena

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

18.11.2012
Milena on adoptoitu.

23.9.2012
Milena-kaunotar on pentumaisen eläväinen ja ihanan iloinen tyttö. Vaikka osaa tämä tyttö myös harkitsemisen taidon, jos tilanne sitä vaatii. Aika täydellinen pentu siis!

Kolmen mustan siskoksen lauma oli löytynyt Irinan tarhan edestä eräänä hämärtyvänä iltana. Kuului vain kolinaa ja reipasta kaasutusta, kun pennut jättänyt auto kaahasi kuoppaista tietä karkuun.

Irina korjasi suloiset siskokset pentutaloon talteen. Milena sopeutui muiden pentujen joukkoon nopeasti, ja nyt tyttö pujottelee siellä kuin kala vedessä.

Aina joskus pieni ujous kuitenkin iskee Milenaan, ja silloin Melinda-siskosta hyvä hakea turvaa. Mimosa on kahta siskoaan hieman reippaampi, mutta eivät Milena ja Melindakaan mitään arkajalkoja ole: vähän harkitsevia vain. Yhteisposeerauskuvassa siskonsa Melindan kanssa Milena istuu takana.

Milena on hyvin iloinen ja ystävällinen pentu, joka kaipaa kovasti huomiota ihmisiltä. Harmittavan vähän huomiota riittää kuitenkin tarhaoloissa yhtä pentua kohden, joten Milenakin joutuu tyytymään varsin vähäiseen ihmisseuraan. Siksi Milena toivookin hartaasti, että kutsu Suomeen omaan kotiin ja oman omistajan kainaloon kävisi pian!

Siskosten arvioidaan syntyneen kesäkuun lopussa. Milena olisi rokotusten puolesta valmis matkaamaan Suomeen lokakuun lopussa.

Katso video siskoksista Melida ja Milena:

Viipurin koirat - Melinda ja Milena

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.