Ina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni-keskikokoinen (n. 40 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 2008

2.11.2012
Ina adoptoitiin Suomeen.

6.10.2012
Ina on edelleen kovin ujo pieni tyttö. Se uskaltaa kuitenkin hakea harvinaisia herkkuja tarhavieraiden käsistä ja on muutenkin kiinnostunut ihmisistä.

Aran, mustan Jana-siskonsa kera se katselee odottavasti tarhamatkaajaa, pysytellen kuitenkin varmuuden vuoksi metrin-parin päässä. Inan luulisi saavan ainakin jonkin verran luottamusta ihmisiä kohtaan, jos se joskus pääsisi hellästi hoitavaan, rauhalliseen kotiin. 

Katso video Inasta:

Viipurin koirat - Ina 6.10.2012

29.2.2012
Ina oli aiemmin vähän ujo tyttö, mutta onnekseen Ina pääsi Pietariin käyttätymisklinikalle, jossa tyttöä opetettiin kotikoiran taitoihin. Ina on asunut Irinan tarhalla jo yli kolme vuotta. Tyttö on ollut tähän asti vähän arka ja huomaamaton, eikä sitä siksi ole laitettu kotia etsiviin. Inaa kuitenkin vihdoin lykästi, ja kuntoutusohjelman avulla siitä on kuoriutunut iloinen, reipas ja kiva koira.

Ina kaipaisi omaan kotiin mahdollisimman pian, jotta tuoreessa muistissa olevat kotikoiran taidot eivät pääsisi unohtumaan. Inan veli Nik tuli Suomeen hetki sitten, ja poika on sopeutunut uuteen elämäänsä vallan mainiosti. Inallakin on siis oivat mahdollisuudet tulla jonkun mukavan, ymmärtäväisen ihmisen parhaaksi ystäväksi. Selvää on, että alkuun Inaa voi uusi elämä vähän jännittää, mutta rauhallisesti etenemällä tyttö tulee sopeutumaan varmasti hyvin.

Ina tulee erinomaisen hyvin toimeen toisten koirien sekä myös kissojen kanssa. Tyttö kulkee myös hienosti hihnassa. Ina rakastaa rapsutuksia ja odottelee nyt kovasti, että jostain löytyisi vapaa kainalo ja suuri sydän, johon kaunis Ina-tyttö mahtuisi.

Ina on valmis muuttamaan Suomeen vaikka heti. Tyttö on noin 45 cm korkea ja se on steriloitu.

Katso video Inasta:

Viipurin koirat - Ina

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.