Glasha

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 25.5.2012

3.10.2012
Glasha adoptoitiin Suomeen.

27.8.2012
Olga sai kesän korvella tarhansa portin taakse venäläisittäin normaalin lähetyksen. Torvea soittavin tervehdyksin poistui Skoda paikalta, mutta jätti jälkeensä laatikon, joka sisälsi emon ja neljä suloista pentua.

Ei auttanut Olgan muu kuin köörätä jo muutenkin täyteen tupaan viisi uutukaista tulokasta. Nyt viisikko etsii kotia.

Glasha on siskoksista pikkuruisempi. Karvainen, pehmoinen neiti jäänee sisaruksiaan matalammaksi, mutta lopullista kokoa emme tokikaan osaa arvailla. Mitä suuren kuuluisassa isässään on, ei myöskään voi kuin arvailla. Glasha on elämän myönteinen pentu, joka viuhtaa menemään muiden koirien joukossa ongelmitta. Tytön emo on rauhallinen terrierisekoitus Zulia.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin muutaman viikon kuluessa, joten ovat nyt varattavissa maailman valloitusta varten. Luethan huolella adoptio-ohjeemme, jos kiinnostuit pikkuneidistä.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.