Marius

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2012

18.11.2012
Marius on adoptoitu.

14.10.2012
Marius hylättiin kauppakassissa tarhalle, mutta sehän ei tätä poikaa enää haittaa: pentukaverit ja kivat ihmiset, mitään parempaa Marius ei tiedä!

Marius-poika oli vain kylmästi jätetty Irinan syliin: auto oli kaartanut tarhan eteen ja pikaisesti sieltä oli noussut ylös nainen jonkinlainen kauppakassi kädessään. Tuomisina ei kuitenkaan ollut ruokaa koirille, vaan ylimääräiseksi käynyt koiranpentu. Montaa sanaa nainen ei ollut virkannut, vaan hän oli työntänyt heiluvan kassin Irinalle ja kaasuttanut kiireesti pois paikalta.

Nyt Marius on totutellut äänekkääseen ja vilkkaaseen arkeen tarhalla. Ja hyvin poika on joukkoon sopeutunutkin! Purut vain pöllyävät, kun Marius saa juoksuhepuleita pentukavereidensa kanssa. Ja voi sitä onnellista ilmettä, kun Marius saa seurakseen myös ihmisiä: poika ei millään haluaisi, että rapsuttelu ja silittely lopetetaan, vaan kaihoisasti poika jää hyppimään aitauksen verkkoa vasten ja odottamaan ihmisiä palaaviksi.

Mariuksen arvioidaan syntyneen heinäkuun keskivaiheilla, joten poika olisi valmis matkustamaan Suomeen marraskuun puolivälin paikkeilla.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.