Kuutti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

31.3.2012
Kuutti pääsi muuttamaan omaan kotiin.

---

Tämäkin pieni hylkeenpoikanen on hylätty Irinan tarhalle. Poika on nimeltänsä Kuutti, onhan se suloinen kuin pikkunorppa. 

1.2.2012
Kuutti on varsin menevä tapaus: iloinen, vilkas ja reipas pentu, joka kipittää heti jokaisen tulijan luo. Tarhalla ihmisten huomiota ei millään riitä kaikille pennuille niin paljon kuin ne haluaisivat, joten kisa huomiosta on kovaa.

Kuutti kaipailee kotia, jossa koiran kanssa ulkoilu ja puuhailu ei ole pakkopullaa, vaan jossa nautitaan koiran seurasta muutenkin kuin sohvalla loikoillessa. Kuutti on mutkaton ja elämäniloinen poika, joka muuten sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin ja asuinympäristöön.

Kuutin arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Hylkeenpoikanen voi napata passin tassuihin ja muuttaa Suomeen vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.