Chip

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 28.5.2012

1.11.2012
"Moi
Chip nykyisin Elvis on kotiutunut Saimaanharjulle erittäin hyvin. Välillä lelut saavat Elviksen leikeissä kyytiä.

Sisäsiisteys on edennyt loistavasti. Ensimmäisenä iltana pissa tuli sisälle, mutta nyt pikku Elvis itse menee esim. terassin ovelle kun haluaa ulos. Yksin oloakin on harjoiteltu ja sekin on toistaiseksi edennyt hyvin. Ehkä Elviksestä on parasta se kun pääsee illalla nukkumaan isäntänsä viereen. Olen erittäin tyytyväinen pikku Elviksestä."

4.10.2012
Chip adoptoitiin Suomeen.

28.8.2012
Partanaamaiset pennut ovat valloittaneet Olgan tarhan! Chip kuuluu tähän söpöilyjoukkoon! Kuka voisi sitä vastustaa?

Chip ja sen sisarukset Chuk, Chunga ja Changa näkivät maailman Olgan luona toukokuun lopussa. Pentujen emo Belkia oli hylätty aivan viimeisillään mittailemaan Viipurin katuja, mutta onneksi Olga kuuli pienestä yksinäisestä koirarouvasta ja pelasti sen luokseen synnyttämään ja kasvattamaan pennut.

Nyt sisarukset alkavat olla siinä iässä, että omien tassujen koetteleminen maailmalla alkaa olla ajankohtaista. Mitä pikemmin, sen parempi, sillä tarha ei koskaan ole paras paikka pennulle varttua nuoreksi koiraksi. Pentujen emo Belkia on hieman jackrusselinterrieriä muistuttava ystävällinen ja rauhallinen tyttö, joten näistäkään vilistäjistä tuskin kasvaa ihan valtavia jättiläisiä, vaikka russelia vähän isommiksi voivatkin venähtää.

Chip ei kauaa paikallaan viihdy, vaan mustana salamana poika hepuloi pitkin Olgan pihaa. Selvästi pojassa riittää kovasti virtaa, vaikka välillä sitten uni yllättääkin ihanan pentumaisesti, jolloin pentukavereiden kylkeen on ihanaa köllähtää. Vieraita ihmisiä Chip hetken tapittaa ihmeissään, mutta ei aikaakaan, kun niidenkin kanssa Chip on valmis tekemään tuttavuutta.

Chipin sukupuussa on hyvin todennäköisesti terrieriä, joten uuden omistajan on oltava sellainen, joka jaksaa tarjota todennäköisesti aktiiviseksi nuorukaiseksi varttuvalle Chipille riittävästi terrierimäistä tekemistä. Chip-poika voisi matkustaa Suomeen jo varsin pian eli noin syys-lokakuun vaihteessa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.