Maus

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

17.4.2012
Maus muutti Suomeen.

---

Maus on aikamoinen hiirityttö: ihana, harmaa jättikorva. Muuten Maus ei kyllä ole minkään sortin hiirulainen. Sieltä ei takuulla vauhtia ja vilinää puutu, mihin Maus tassunsa laittaa.

13.2.2012
Maus asustelee nyt Irinan tarhalla, jonne se päätyi eräästä kodista, jossa kyllästyttiin leikkisään pentuun jo parissa viikossa.

Maus on iloinen, suloinen ja aurinkoinen tyttö. Maus rakastaa leikkiä muiden pentujen kanssa ja tyttö on takuulla mukana jokaisessa pentutalon riehumishetkessä. Maus etsiskeleekin aktiivista kotia, jossa hiiritytölle jaksetaan tarjota riittävästi tekemistä.

Mausin arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Tyttö voi muuttaa Suomeen jo pian – jos haluat tarjota tytölle aktiivisen tulevaisuuden, ole yhteydessä koiravaraajiimme!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.