Monika

Sukupuoli: narttu, sterilisoitu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 03/2011

20.11.2012
Monika jäi pysyvästi kotihoitopaikkaansa.

31.6.2012
Ensitapaamisella Monika on hieman ujo, mutta kun luottamus on voitettu niin Monika valloittaa hempeällä arvokkaalla olemuksellaan ja ihanilla pähkinänruskeilla silmillään.

Monikan kotihoitaja kertoo: "Monika on odottanut omaa kotia kotihoitopaikassaan jo tovin. Ujosta pikkukoirasta on kuoriutunut isohko, hieman omapäinen ja energinen koira. Vaikka omaa tahtoa Monikalta jo löytyykin, on Monika edelleen herkkä ja ujo, mutta erittäin kiltti koira.

Hoitotoimenpiteet on Monikan mielestä ihan huippujuttu, silloin saa olla emännän kanssa kahden eikä hoitopaikan toisella koiralla ole siihen väliin mitään asiaa. Monika on aina asunut muiden koirien kanssa, mutta uskon sen itsenäisyytensä vuoksi pärjäävän ainoanakin koirana mikäli koiratreffejä järjestetään esim. koirapuistossa. Lapsien kanssa Monika on ollut vain vähän tekemisissä, jos tulevassa kodissa on lapsia, niin totutteluun täytyy varata aikaa.

Monika on mukava ja erittäin hellyyttävä koira, joka on vain jäänyt muiden varjoon odottamaan sitä ihan omaa kotia aivan liian pitkäksi aikaa."

30.10.2011
Monika on ihana terrieri- tai snautserisukuinen koiraneiti. Korkeutta hänellä on jo 55 cm ja painoa 20 kilon korvilla. Monika on rakenteeltaan vielä hyvin pentumainen joten kokoa neidille tulee vielä hieman lisää.

Monika puskee pienen päänsä syliin aina tilaisuuden tullen ja kerjää rapsutuksia, mutta rajat on prinsessallekin laitettava, muuten prinsessasta saattaa muuntua melkoinen riiviö.

Hoitopaikan kaksi muuta koiraa ovat hyväksyneet Monikan hyvin lauman jäseneksi, ja Monika on sulautunut hyvin joukkoon. Perusjutut, kuten hihnassa kävelyn, istumisen ja luoksetulon Monika jo osaa, mutta olisi varmasti innokas oppimaan lisää kaikenlaista. Monika haukkuu jonkin verran ja neidin ääni on sen verran kimeä, että kerrostalo asumismuotona ei ole Monikalle paras mahdollinen vaihtoehto.

Uusien kotiehdokkaiden vierailuja odotellaan Kärkölän Järvelässä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.

Monika