Salka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2012

18.11.2012
Salka on adoptoitu.

5.10.2012
Oi mikä katse! Tätä nöpönenää söpömpää pentua ei taida löytyä.

Salka oli löytynyt erään ravintolan roska-astialta jätteitä syömästä. Miten vain pari kuukautta vanha pentu oli yksinään ravintolan takapihalle päätynyt, se on täysi arvoitus. Kyyti Irinan tarhalle järjestyi yksinäiselle tytölle, ja niinpä Salka odottelee siellä nyt parempaa tulevaisuutta.

Salkaa suloisempaa pentua ei taida ihan hevillä löytyä: mikä ihana raitanenä tytöllä onkaan! Mutta suloisinkin pentu tulee tarvitsemaan ihan yhtä paljon touhua, tekemistä ja koiramaista elämää kuin muutkin pennut. Reipas Salka etsii siis aktiivista ja koiramaisella asenteella varustettua kotia!

Salka on aikamoisen täydellinen pakkaus: sievä, suloinen, iloinen ja reipas. Muiden pentujen joukossa se on kuin kotonaan, ja ihmisiäkin se rakastaa kovasti. Salkan arvioidaan syntyneen heinäkuun alussa, joten rokotustensa puolesta tyttö voisi valloittaa Suomen marraskuun alussa!

Katso video Salkasta:

Viipurin koirat - Salka

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.