Regina

Sukupuoli: narttu
Koko: noin 45 cm
Syntymäaika: 2007

27.6.2012
Regina sai kodin Suomesta.

11.4.2012
Regina on rauhallinen ja kiltti ja pitää loputtomasti ihmisen läheisyydestä. Regina tulee aina uudelleen ja uudelleen hakemaan silityksiä ja rapsutuksia, ja tyttö nauttii kovasti, kun pääsee syliin. Regina on onnen tyttö. Se on saanut elää rauhallista ja turvallista kotikoiran elämää, sillä on ollut oma peti, oma ruokakuppi, vaalean punainen panta ja hihna sekä parfyymille tuoksuva omistaja. Se on saanut nauttia ylpeän mamansa kanssa Viipurissa, Saimaan rannalla kävelyistä, haistellut koivun kevääseen puhkeavia hiirenkorvia, saanut nuolaista tötterön reunalta sulavaa vaniljajäätelöä. Voi miten Regina onkin onnellinen! Vai onko?

Eräänä päivänä Reginan mama löysi tytöltä mahan alta patin. Patti ei Reginaa vaivannut, mutta emäntä ei kestänyt ajatusta siitä, että hieno puudelityttö tärveltäisiin. Näin omistaja kiikutti Reginan lääkäriin, muttei hakenut tyttöään kotiin.

Eläinlääkäri soitti Olgalle ja kertoi vallan viehättävän kiharakarvaisen tytön olevan kotia vailla. Reginalta leikattiin toisesta nisästä kasvain. Samassa yhteydessä tyttö tutkittiin eikä mistään muualta löydetty kasvaimia, ei mitään muutakaan normaalista poikkeavaa.

Regina on toipunut leikkauksesta ja rakkaan ihmisensä hylkäämisestä Olgan kotona. Regina on rauhallinen ja kiltti ja pitää ihan loputtomasti ihmisen läheisyydestä. Regina tulee aina uudelleen ja uudelleen hakemaan silityksiä ja rapsutuksia, ja tyttö nauttii kovasti, kun pääsee syliin, syliin se mieluusti myös nukahtaisi. Regina rakastaa harjaamista eivätkä muutkaan hoitotoimenpiteet tuota ongelmia.  

Regina on nyt noin 5 vuoden ikäinen. Tyttö pärjää muiden koirien ja kissojenkin kanssa, osaa kulkea hihnassa ja jää kauniisti kotiin odottamaan, jos Olga joutuu poistumaan kodista.  Regina on myös sterilisoitu.

Elämänsä traumasta toipuva Regina etsii pysyvää kotia ja ihmistä, joka haluaisi helliä tyttöä sen viimeiset vuodet, joita toivomme olevan vielä useita edessä.

Katso video Reginasta:

Viipurin koirat - Regina

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.