Matros

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (alle 30 cm)
Syntymäaika: 2007

6.8.2012
Matros adoptoitiin Suomeen.

3.6.2012
Matros on lempeä ja rauhallinen poika, joka ei paljon muista koirista ja kissoista perusta. Leppoisan luonteensa puolesta Matros soveltuisi jo vähän elämää kokeneemmankin ihmisen kaveriksi. Tämä herra rauhallisuus on nimeltään Matros. Tappijalkainen Matros etsii luonteensa mukaista ihmistä, sellaista, joka aamusella laittaisi kahvin rauhassa porisemaan, pukisi lämpimät mukavat vaatteet ylleen ja lähtisi haistelemaan aamun heräämistä pienelle hyrisevälle lenkille yhdessä lempeän koirapojan kanssa.

Matros on rauhallinen poika, joka ei paljon muista koirista ja kissoista perusta. Tämä poika pitää ulkoilusta, muttei välitä liian pitkistä kävelylenkeistä. Leppoisan luonteensa puolesta Matros soveltuisi jo vähän elämää kokeneemmankin ihmisen kaveriksi. Matros osaa kävellä nätisti hihnassa eikä Olgan kotona ollessaan ole tuhonnut mitään. Poika on ihan valmis muuttamaan omaan pysyvään kotiinsa heti, kun sopiva omistaja on meille itsestään ilmoittanut.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.